proton dx

PROTON Digital Xperience (PROTON DX) adalah pusat pengalaman digital automotif pertama di Malaysia. Pusat ini menampilkan inovasi terkini dalam mobiliti pintar, aktiviti interaktif yang menarik dan pengalaman runcit yang futuristik.

Kokpit Virtual

Pengunjung boleh menikmati pemanduan maya dalam sebuah ruang seakan teater tertutup, untuk mengalami mobiliti pintar di dalam Kokpit Virtual. Selain mempamerkan teknologi-teknologi automotif dalam pasaran, Kokpit Virtual itu juga berfungsi sebagai platform pengalaman konseptual yang menggabungkan inovasi mobiliti masa depan.

ATLAS

ATLAS, atau ACO Tech Local Automotive Services, adalah ekosistem automotif tempatan pertama di Malaysia. Sebagai penghubung antara keperluan mobiliti dan gaya hidup kami yang semakin meningkat, ATLAS menyepadukan penyelesaian mobiliti pintar secara harmoni ke dalam kehidupan seharian. Pameran ATLAS dalam PROTON DX menyediakan titik sentuh kepada tiga komponen utama dalam ekosistem ini: kenderaan, aplikasi mudah alih dan jam tangan pintar.

Aico Café

Dinamakan sempena maskot rasmi ACO Tech, Aico Café adalah satu kawasan yang dikhaskan untuk pengunjung berehat dan menikmati minuman dan makanan kegemaran mereka. Kafe tersebut direka untuk menjadi lokasi ideal yang menempatkan pertemuan sosial untuk pemilik PROTON dan komuniti yang sepertinya.

Zon Aktiviti

Zon Aktiviti adalah satu ruang interaktif yang mana pengunjung boleh menikmati permainan pengesan pergerakan secara individu atau bersama keluarga dan rakan-rakan. Zon Aktiviti juga boleh diguna sebagai ruang acara kolaboratif, selaras dengan slogan di dinding: “Let’s Shape the Future of Mobility”.

Zon Gaya Hidup

Kepentingan mobiliti bukan terhad kepada keperluan kenderaan. Namun, ia adalah sebahagian daripada gaya hidup kami. Ini dinyatakan dalam Zon Gaya Hidup, yang direka untuk memberi inspirasi dan meningkatkan setiap gaya hidup dalam menghadapi trend dan teknologi terbaru yang berkembang pesat.

Kunjungi kami di:

Proton DX
Unit G 07-10,
Quill City Mall, 1018, Jalan Sultan Ismail,
Bandar Wawasan, 54200, Kuala Lumpur

Dibuka setiap hari dari 10AM-10PM.

WeChat Official Account